Частен съдебен изпълнител обяви за продан недостроения комплекс ИПК Родина“

...
 Частен съдебен изпълнител обяви за продан недостроения комплекс ИПК Родина“
Коментари Харесай

Частен съдебен изпълнител продава ИПК Родина за близо 40 млн. лв.

 Частен правосъден реализатор разгласи за обмен недостроения комплекс ИПК „ Родина “ на бул. „ Цариградско шосе “ и намиращата се в съседство индустриална база на някогашната печатница.
Началната цена на незавършения комплекс с повърхност от 15 декара е 18,01 млн. лева, а на индустриалната база с повърхност от 40 857 кв. м – 20,56 млн. лева Оферти ще се одобряват от 12 юни до 12 юли и ще бъдат отворени на идващия ден, излиза наяве от обявлението на частния правосъден реализатор Стоян Якимов .

Кандидат купувачите би трябвало да внесат аванс в размер на 10% от началната цена. Взискателят не внася аванс, в случай че вземането му надвишава неговия размер. Предложения, които надвишават началната цена с повече от 30%, ще се считат за недействителни, излиза наяве от обявата на частния правосъден реализатор.

ИПК „ Родина “ има отговорности в размер на 68,1 млн. лева към КТБ , демонстрира отчетът за неточните длъжници, оповестен на уеб страницата на банката през февруари предходната година.

Тази седмица същият частен правосъден реализатор разгласи за обществена обмен и столичната зала „ Универсиада “ за малко над 15,6 млн. лева Срокът за подаване на поръчките също е до 12 юли.
По публикацията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Магдалена Иванова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР